Program de lucru : Luni - Vineri.. 7 - 14

PLANIFICARE

Stimati pacienti,

Ca urmare a epuizarii fondurilor pentru servicii medicale de recuperare decontate cu CNAS pe anul 2021, in perioada 11.11. - 31.12.2021 punem la dispozitie contra cost pentru pacientii posesori ai cardului ARSMED sau pacientii care sunt asigurati CNAS,  PACHETUL DE SERVICII DE RECUPERARE "SOLIDARITATEA 2021"  în valoare de 350 lei.   Acest pachet cuprinde:

- o consultație inițială de recuperare

- o consultație de control gratuită

- 5 ședințe de tratament cu până la 4 proceduri / ședință , din urmatoarele: Aplicații cu parafină; Contracţia izometrică electrică; Curenți cu impulsuri exponențiale / rectangulare; Curenți diadinamici; Curenți interferențiali; Ionizare; Kinetoterapie; Laserterapie BTL-5000; Magnetoterapie; Stimulare electrică funcțională; Tens; Trabert; Ultrasunete; Unde scurte. 

La recomandarea medicului, se poate prelungi tratamentul dincolo de ședinta 5 până la maxim 10 ședințe, cu achitarea unui tarif de 50 lei / ședință suplimentară.

Pentru alti pacienti in perioada 11.11. - 31.12.2021 oferim toate serviciile de recuperare medicala (consultatie si tratamente) cu o reducere de 30% fata de tarifele de lista.

 

Din cauza restrictiilor impuse de contextul epidemiologic planificarea la consultatia initiala se face folosind exclusiv mijloacele electronice (e-mail) sau telefonic.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Va sugeram sa utilizati planificarea prin e-mail, care va avantajeaza deoarece evitati apelurile telefonice repetate (telefonul va fiind previzibil ocupat de alti solicitanti). Pentru aceasta urmati pasii de mai jos:

Pasul 1 ○ Descarcati formularul de planificare disponibil pe aceasta pagina (josul paginii) pe dispozitivul dvs; 

                 deschideti formularul  din folderul in care l-ati descarcat; completati acest formular si salvati-l din nou dupa

                 completare;   asigurati-va ca  ati salvat formularul completat;  

Pasul 2 ○ Trimiteti un e-mail cu acest formular completat si atasat  la adresa de e-mail receptie@arsmed.ro

                 Veti primi in 24 ore pe adresa dvs. de e-mail rezervarea care contine data , ora si medicul la care s-a facut

                 rezervarea pentru dvs.

Pasul 3 In e-mailul care contine rezervarea inscrieti textul “Confirm” , apoi returnati-l (trimiteti la aceeiasi adresa

                 de e-mail receptie@arsmed.ro ) in maxim 24 de ore de la primirea rezervarii.   In acel moment aveti o

                 planificare valabila.

Atentie !  Rezervarea neconfirmata sau nereturnata in termen NU este planificare valabila.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Important !

Va rugam sa va prezentati la ARSMED in timp util - 15 minute inaintea orei planificate si sa aveti la dvs.:

actul de identitate (CI / BI)

cardul de pacient Arsmed (daca aveti)

cardul de asigurat CNAS si Biletul de trimitere tip CNAS emis de medic cu cel putin o zi inaintea efectuarii consultatiei (daca sunteti planificat in regim CNAS)

documente medicale obtinute anterior (buletine de rezultat, filme Rx sau CD-uri examinari CT / RMN) - daca este cazul

Va informam ca -in context “Covid19”- intrarea in sediul ARSMED pentru efectuarea serviciilor medicale este conditionata de portul mastii de protectie, dezinfectarea mainilor, fiecare pacient fiind termometrizat si chestionat cu privire la eventuale simptome , iar accesul este respins persoanelor care prezinta risc crescut sau refuza procedura de monitorizare.

Daca aveti simptome COVID19 sau indicatia de izolare la domiciliu NU faceti deplasarea la ARSMED pentru efectuarea serviciului planificat si anuntati la tel 0359 433500 motivul neprezentarii pentru a fi replanificat dupa un interval de minim 14 zile.

Accesul insotitorului este permis numai daca insoteteste un pacient in carucior sau un pacient minor in calitate de parinte/tutore/reprezentant legal. Insotitorul se supune si el acelorasi conditii la intrare ca si pacientul.

Documente