Program de lucru : Luni - Vineri.. 7 - 14

Shockwave

SHOCKWAVE - Terapia cu unde de soc

Shockwave este o procedura de ultima generatie care utilizeaza undele de soc pentru tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal.

Terapia Shockwave are la baza generarea unei energii foarte intense intr o perioada foarte scurta de timp (10 milisec), unda de soc strabatand tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului. Terapia actioneaza prin presiunea mecanica, cu efect in cresterea permeabilitatii celulare, a microcirculatiei si a metabolismului celular, favorizand dizolvarea depunerilor calcare. Unda de soc provoaca hiperstimularea anestezica si recalibrarea pragului de durere.

Eliminarea durerii, cresterea productiei de colagen, relaxarea musculara si dizolvarea fibroblastilor calcifiati cu o rata de succes de 70-81%, face ca terapia shockwave sa fie indicata in tratamentul urmatoarelor afectiuni:

Fasciita plantara – cauzata de pintenul calcanean.

Bursita trohanteriana .

Tendinita rotuliana .

Tendinita achiliana (durere la nivelul tendonului lui Achile).

Periartrita scapulohumerala (dureri de umar).

Epicondilita mediala si laterala (dureri de cot).

CONTRAINDICATII:  osteoporozadiabetsarcinatulburari de coagulareformatiuni tumorale in zona tratatapersoane in tratament cu anticuagulanteaplicarea la mai putin de o luna de la infiltratia cu cortizon

INFO planificare